Toon 0 resultaten

Freelance Docent contactonderwijs MBO Sportmasseur

Vakgebied

Coaching en Vaardigheid

Opleidingsniveau

Mbo

Solliciteer

Heb jij ruime ervaring binnen het vakgebied van sportmasseur en lijkt het je leuk om jouw kennis middels lesdagen over te dragen? Voor onze opleiding MBO Sportmasseur zoeken wij per direct een enthousiaste en betrokken freelance docent.

De functie

In deze freelancefunctie geef je les aan - en begeleid je - groepen studenten tijdens de contacturen die in het studieprogramma opgenomen zijn. De contactdag wordt een of meerdere keren, afhankelijk van het aantal studenten georganiseerd. De lesdag of lesdata worden op jouw agenda afgestemd. Afhankelijk van de module, wordt de les klassikaal of via virtual classroom aangeboden. Modules waarvoor we docenten zoeken zijn bijvoorbeeld: Anatomie, Fysiologie, Functieonderzoek, Sportmassage, EHBO, Preventie binnen de sport, Tapen en bandageren en  Kwaliteitszorg. De lessen volgen de eisen van het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS).

Jouw profiel

• Je bent in het bezit van een HBO diploma van de opleiding tot sportmasseur of vergelijkbaar.
• Je hebt ruime en actuele werkervaring op het gebied van sportmassage
• Je hebt bij voorkeur ervaring in lesgeven binnen het MBO of hoger
• Je bezit over goede sociale en communicatieve vaardigheden
• Je bent bekend met de (meest recente) exameneisen van NGS en kunt dit toepassen in de praktijklessen
• Je bent woonachtig in de randstad, bij voorkeur regio Leiden/Leiderdorp ivm reisafstand 

Ons aanbod

Wij bieden je een verantwoordelijke en deels zelfstandige freelancepositie in een professionele organisatie. Geen vast dienstverband, wel een hechte samenwerkingsrelatie met een wederzijdse loyaliteit. We betrekken je graag bij ons product en zien ‘onze’ freelancers echt als onderdeel van de organisatie. Daarnaast bieden we je een passend honorarium per opdracht en de mogelijkheid om meer opdrachten aan te nemen binnen onze organisatie. 

Interesse? Reageer nu!

Herken je jezelf in dit profiel en word je enthousiast van deze functie? Upload dan zo snel mogelijk je motivatie en je cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment Freelancers recruitmentfreelancers@online-education.nl tav. Jamie van Veldhoven

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer