In het kort
- Lesgeld thuisstudie
- 2 x € 199,00
- Studieduur
- 2 maanden
- Diploma
- LOI
- Benodigde vooropleiding
- geen
Voor horecazaken, zoals een restaurant, café of cateringbedrijf, gelden strenge regels m.b.t. hygiëne en voedselveiligheid. Logisch! Je wilt immers niet dat je klanten ziek worden. Om de voedselveiligheid te waarborgen is er de Hygiënecode voor de horeca. Hierin staan alle regels en eisen m.b.t. hygiëne en veiligheid beschreven. Als horeca-ondernemer ben jij ervoor verantwoordelijk dat al je medewerkers volgens de Hygiënecode HACCP werken.
Wil jij een HACCP-certificaat behalen? Met de LOI-cursus HACCP en voedselveiligheid leer je de hygiënecode kennen én toepassen binnen jouw bedrijf. Ook leer je zelf een HACCP-plan opstellen. Hiermee borg je de voedselveiligheid in je bedrijf en voorkom je sancties van de NVWA.
Een HACCP-plan is wettelijk verplicht voor iedere horeca-onderneming. Met de cursus HACCP en voedselveiligheid ben jij straks klaar om aan deze wettelijke verplichting te voldoen.
Daarom kies je voor de cursus HACCP en voedselveiligheid
- Flexibel via thuisstudie, goed te combineren met een baan
- Inclusief alle benodigde studiematerialen.
- Sluit volledig aan op de eisen van de NVWA.
- Begeleiding door ervaren docenten.